2Toms Sportshield - Anti schuurplekken 2Toms Sportshield - Anti schuurplekken 2Toms Sportshield - Anti schuurplekken 2Toms Sportshield - Anti schuurplekken
2Toms Sportshield - Anti schuurplekken 2Toms Sportshield - Anti schuurplekken 2Toms Sportshield - Anti schuurplekken 2Toms Sportshield - Anti schuurplekken
2Toms Sportshield - Anti schuurplekken
Met de Sportshield roll-on breng je een gladde, dunne onzichtbare laag aan op de huid welke irritaties zoals blaren en schuurplekken voorkomt.

Artikelnummer

TT005

Levertijd

Voor 22:00 besteld, morgen thuis

EAN

850855000058

SKU

TT005

€ 19,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

2Toms Sportshield - voorkom schuurplekken

Sportshield is een anti-schurend product dat presteert onder de zwaarste omstandigheden. Met de Sportshield roll-on breng je een gladde, dunne onzichtbare laag aan op de huid welke irritaties zoals blaren en schuurplekken voorkomt. De Sportshield is geschikt onder alle omstandigheden en kan zelfs gebruikt worden onder wetsuits. Zeer eenvoudig aan te brengen dankzij de handige roll-on.
Ideaal om te gebruiken aan de binnenkant van de dijen, over de tepels, op de voeten, onder de oksels, onder wetsuits en onder beha of atletische steunbanden. Voorkom blaren, schrale huid, schuurplekken en het vervelende branderige gevoel op de huid.

Kenmerken 2Toms Sportshield

- #1 bescherming tegen schuurplekken
- Water- en zweetbestendig
- Geen vlekken of bleek op kleding
- Niet giftig en vet
- Geschikt voor dagelijks gebruik
- Geen dierlijke ingrediënten
- Eenvoudig te verwijderen met zeep en water (absoluut geen resten achter)

Ingrediënten:
Dimethicone, Aloë Vera-extract, Vitamine E

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren, wij slaan geen gegevens van u op.
Accepteer geselecteerde cookies